fbpx
Ștefan

Ștefan a slăbit 10kg folosind "știința"

Sunt o persoană căreia îi place sportul, dar care nu a mers niciodată la sală pentru că mi se părea plictisitor. Mă gândeam că nu ai cum să câștigi așa că de ce să mergi. Abordarea “la ochi" nu a fost suficientă, am ajuns să am cateva kilograme în plus, dar și câteva accidentări care nu-mi dădeau pace. 

Am început colaborarea cu Andrei pentru că am simțit nevoia unui ajutor. Mi-a plăcut că am discutat atât de alimentație cât și de partea sportivă și am primit indicații personalizate, adaptate dorințelor și programului meu. Deși nu am fost un student model, cu îndrumarea lui Andrei am reușit să iau deciziile alimentare corecte în 80-90% din timp și fără să simt că depun un efort considerabil am slabit 10 kg. Sfaturile primite au pus accent pe execuția corectă, iar varietatea și adaptarea exercițiilor au făcut mersul la sală o plăcere, nu o obligație. 

Recomand oricui vrea un ajutor de specialitate, bazat pe știință, nu după ureche, pentru a-și îmbunătăți stilul de viață, să aibă încredere în priceperea și abordarea pasionată a lui Andrei.

Ștefan